Vår løsning

Rask tining er like viktig for kvaliteten på maten som rask innfrysning.

  • Tining og kjøling av kjøtt, sjømat og grønnsaker i et temperatur-kontrollert klimakabinett, med 95% relativ fuktighet. Europeisk patent 2 614 729 A1.
  • Beskytt den originale ferske kvaliteten, smaken, lukten og utseende på matvarer.
  • Unngå misfarging og oksidering, samt celle-degradering, krystallisering og proteindenaturering som ellers forårsakes av sakte tining og innfrysning.
  • Gjenoppretter opp til 100% av original fersk vekt etter tining sammenlignet med drypptapet på minimum 3-5% i tradisjonelle metoder av tining.
  • Eliminer behovet for dyr innpakning og vannbindende kjemikalier.
  • Tilby naturlig fersk kvalitet hver dag uavhengig av sted eller sesong.

Raskere tinetid

 Betydelig raskere tinetid sammenlignet med andre luft og vann systemer. Eksempel: Tynne filleter tines på under en time og 50kgs fiskeblokker 3-3.5 timer.

Mindre vannforbruk

Oppnå et mye lavere vannforbruk sammenlignet med bruken av vann i høytrykks-tineløsninger.

Lavt energiforbruk

Tåka produseres direkte fra kaldt vann uten bruk av koking og bruker bare 2-5% av den normale energiforbruket.

Raskere nedkjøling

20-30% raskere kjøling enn lufttunneler.

Nye design i produktserien

Coolnova Mini for de som ikke krever det største kvantum, som restauranter og supermarkeder, og Coolnova Combi for bruk i engros og prosesseringsindustri. Ved å kombinere to eller flere Coolnova Combi’er kan ønsket kapasitet tilpasses. Forholdene som temperatur, fuktighet og styrke på vifter kan optimaliseres i tråd med produktets krav. Gjennomsnittlig tinetid er 1-5 timer, avhengig av faktorer som tykkhet og struktur på produktet.

Individuelle løsninger kan skreddersys til dine nåværende produktlinjer.

Hvor stor plass kreves? Er det behov for ekstra grading etter hver tining?

Spørsmål som hvor mye plass kreves, om det er behov for ekstra gradering etter tining, og mye mer kan leses i vårt nedlastbare Flow-diagram

nn_NO