Coolnova Mini

Tin frossen mat kjapt med Coolova MINI kabinett og bevar verdifull næring og smak.

Ren og åpen overflate

Med sine skråstilte spor vil overskuddsvann fra tåken som lages i toppen av kammeret dreneres naturlig. Hull i sidene sikrer optimal luftstrøm for å oppnå så rask tining som mulig.

Lastekapasitet

Last opp til 30 kg kjøtt, grønnsaker, frukt eller fisk og ha det klart på et øyeblikk! Tinetid varierer og er avhengig av produktets tykkelse og struktur.

Åpent display

Et åpent display gir deg full innsikt, enten du vil friste kundene med dine lekre råvarer eller bare selv vil ha innsyn i tineprosessen. Enkel inn&ut lasting, med mulighet for ekstra rader.

Den naturlige tåken

Tåke fra vann produseres i toppen av enheten. Den skyves så gjennom hullene hvor den følger luftstrømmene i kammeret. Tåka, sammen med luftstrømmen, sikrer optimal og rask tining og sørger for at produktet ditt nedtines så jevnt som mulig. Det kreves ikke at produktet er uniform.

Kapasitet og bruk

Coolnova MINI er et lite tine-kabinett som enkelt kan opereres med sine få taster og enkle funksjoner. Det passer inn i industrielle kjøkken, detaljhandel, matproduksjon eller lager som etterspør mindre kvantum. Med sin korte tinetid, kan en daglig kapasitet variere fra 150 til 360 kg, avhengig av faktorer som tykkhet i råstoff og arbeidsintensitet.

Spesifikasjoner

  • Størrelse: 146 x 97 x 115 cm (H x B x D)
  • Temperatursone: 10-30 °C
  • Lastekapasitet opp til 30 kg
  • Vann-inntak: 2-6 bar
  • Total EL kapasitet: 3.5 kW
        For andre spørsmål eller henvendelser: Kontakt oss!

Global levering

Coolnova kan levere tine-kabinetter verden rundt. Selskapet tilbyr fjernhjelp som gjør deg i stand til å bli leverandør av høy kvalitets kjøtt, fisk eller grønnsaker på etterspørsel.

nn_NO