Coolnova combi

Tin dine frossne produkter raskt og skånsomt med Coolnova COMBI, og sikre at du bevarer de verdifulle næringsstoffene og smak.

Multi-bruk

Coolnova COMBI tilbyr både effektiv tining og kjøling. Etter tineprosessen er over og ønsket temperatur i råstoff er nådd, kan kabinettet gå over til kjølemodus, slik at du sikrer at kvaliteten gjenvunnet av tiningen holdes intakt.

Den naturlige tåken

Tåke fra vann produseres i toppen av enheten. Den skyves så gjennom hullene hvor den følger luftstrømmene i kammeret. Tåka, sammen med luftstrømmen, sikrer optimal og rask tining og sørger for at produktet ditt nedtines så jevnt som mulig. Det kreves ikke at produktet er uniform.

Lastekapasitet

COMBI tilbyr en kapasitet opp til 1000 kg (1 tonn). Tinetiden som kreves er ikke avhengig av kvantitet, men heller tykkelse og struktur på produkt. Øk kapasiteten med å kombinere to eller flere kabinetter. 

Lukket klima

Et lukket klima gir deg full kontroll over tineprosessen. Kontroll av fart på vifter, temperatur, fuktighet og sikre deg riktig valgt temperatur for ditt produkt med temperatursensorer.

Reduser matsvinn, vann- og strømforbruk

Tradisjonelle måter å tine på krever mye vann og reduserer holdbarhetstiden på produktet. Tining gjort med Coolnovas løsninger sikrer ditt produkts holdbarhetstid, og krever kun 0.07 liter per kg fisk og 0.12 kWt / kg fisk hvis fullastet.

Spesifikasjoner

  • Laget av rustfritt stål og PPE paneler. Størrelse: 512x252x253 cm (LxHxB) 
  • Lastekapasitet: 1000 kg
  • Total EL kapasitet: 60 kW. Temperaturspekteret på tining og kjøling er +30C til -1 °C
  • Åpen internettport for fjernstøtte
  • Krever 400V elanlegg, 75 kW, og 12L vann per time
  • Normal leveringstid: 12 uker. Ett kabinett er tilgjengelig umiddelbart fra lager

For mer informasjon om spesifikasjoner, bruk eller mer, se nedenfor.

Global levering

Coolnova kan levere tine-kabinetter verden rundt. Selskapet tilbyr fjernhjelp som gjør deg i stand til å bli leverandør av høy kvalitets kjøtt, fisk eller grønnsaker på etterspørsel.

nn_NO